Oldal frissítése

21.5" ASUS VZ229H

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" ASUS VZ229H

Monitor ASUS VZ229H első pillantásra megragadja a tekintetét. Gyönyörű, karcsú kialakításának és vékony keretének köszönhetően fekete-ezüst színkombinációban. Full HD felbontású,  21,5" kijelzővel, az IPS panel biztosítja a kiváló színt és a látószöget. A LED háttérvilágításnak hála hihetetlenül magas dinamikus kontrasztaránya 80 millió az egyhez, ami kiemeli a kiváló fekete szint és finom átmenetet biztosít a színek között.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyönyörű és ultra-vékony kialakítás
  • IPS panel Full HD (1920 × 1080) felbontású
  • Dinamikus kontrasztaránya 80000000: 1
  • Keret nélküli kialakítás
  • Kék fényszűrővel, elnyomja a káros villodzó hatást
  • Beépített hangszórókkal

Praktikus kiegészítők

Az exkluzív ASUS QuickFit eszköz segítségével dokumentumait valós méretükben tekintheti meg. ASUS VividPixel hangsúlyozza a kép kontúrjait és csökkenti az interferencia vonalakat. Az eredmény kristálytiszta és részletes kép. Több fontos funkcióval rendelkezik még, amely biztosítja a tökéletes és minőségi használatát.

 Védi a szemet

A monitor ASUS Szemvédő technologiával készült. Ez magában foglalja a kék fényszűrő funkciót, amely elnyomja a világoskék árnyalatot, amely a legnagyobb mértékben járul hozzá a szem terheléséhez. A technológia garantálja villódzásmentes háttérvilágítást, a villódzás szintén károsítja a szemet. Akár hosszú órákon át dolgozhat vagy játszhat.

PC-hez és konzolokhoz

A monitor rendelkezik egy szabványos analóg VGA és HDMI csatlakozóval. A beépített hangszórók használatánál használhatja a HDMI kábelt. Más eszközök esetére külön audio bemenet található.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WA033h23c
Termékszám:  90LM02PC-B01670
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20