Oldal frissítése

21.5" ASUS VX228H

4,8 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" ASUS VX228H

Általánosságban a struktúráról

Az Asus VX228H LED monitor kiváló paramétereket kínál a multimédiás szórakozáshoz, és a csatlakoztatási lehetőségek skálája széles. A LED háttérvilágításnak köszönhetően hihetetlenül dinamikus és magas, 80 millió az egyhez kontrasztarányt nyújt, amely kihangsúlyozza a fehér és fekete színeket, és finom átmeneteket tesz lehetővé. Az 1 ms-os GTG válaszidővel a monitor jó választás filmekhez és játékokhoz is. 

Funkciók - mindenkinek

?Az ASUS exkluzív, integrált QuickFit funkcióval lehetővé teszi valós méretű dokumentumok, fényképek és egy rács megjelenítését a képernyőn. A funkció egy monitoron lévő gombbal aktiválható, és a rács sablonként használható a pontos képmegjelenítéshez és képszerkesztéshez. Ezen kívül jelen vannak a SPLENDID Video top funkciói, hat móddal és még sok mással, amelyekkel a minőséget és a kényelmes használatot egyaránt élvezheti. 

PC-hez és konzolhoz is

A monitor egy tökéletes kinézetű fekete házzal rendelkezik, illetve egy állvánnyal, amelynek lehetővé teszi a billentést. A jelforrásokhoz való csatlakoztatáshoz standard analóg VGA csatlakozót vagy két modern HDMI csatlakozót használhat. Ha az audiót a HDMI kábelen keresztül küldi a monitornak, fejhallgatót és beépített hangszórókat is használhat. Külön audio bemenet van más interfészekhez. 
 

További információk:

Frame Rate:
Analóg: 30 ~ 80 KHz (H) / 56 ~ 76 Hz (V)
Digitális: 30 ~ 80 KHz (H) / 56 ~ 76 Hz (V)

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA033g9e
Termékszám:  90LM00L3-B01670
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20