Oldal frissítése

21.5" ASUS VS229NA

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" ASUS VS229NA

A jól sikerült designnal rendelkező Asus VS229NA monitor Full HD felbontással és kiváló jellemzőkkel biztosítja a részletgazdag tiszta és világos képet. LED diódák gondoskodnak arról, hogy közvetlenül a bekapcsolás után is egyenletesen legyen a háttérvilágítás és teljes teljesítménnyel működhessen a megjelenítés. A LED háttérvilágítás biztosítja  az energiatakarékos üzemet és a kivételesen nagy 80 000 000:1 dinamikus kontrasztarányt. Ennek eredményeként, tiszta fehér és mély fekete színekre számíthatsz. Az 5ms GTG válaszidő éles képeket eredményez még a gyorsabb jeleneteknél is, így nem kell homályos képektől és egyéb zavaró hatásoktól tartanod. E jellemzők miatt, a monitor ideális multimédiás PC-hez filmnézéshez és játékhoz, de nem fog csalódást okozni az irodában sem.

Az Asus VS229NA Full HD monitor jellemzői

  • Nagy felbontású, részletgazdag Full HD kijelző (1 920 × 1 080)
  • Megfelelő válaszidő a multimédiás szórakozáshoz  (5 ms GTG)
  • Kiváló, 80 000 000:1 dinamikus kontraszt
  • A VividPixel javítja a színek kontúrját, élességét és telítettségét
  • Olvasás, sötétszoba, tájkép, normál, mozi és sRGB videomódok
  • QuickFit virtuális mérőeszköz

Az Asus VS229NA monitor praktikus funkciói

Az ASUS exkluzív, beépített QuickFit funkciójával a monitor valós méretű fénykép- és rácsmegjelenítésre képes a képernyőn látható egyéb ablakok felett. A VividPixel technológia feljavítja a képek és videók körvonalait, élességét és színtelítettségét a kiváló minőségű vizuális élmény érdekében. Az eredmény a kristálytiszta és részletgazdag megjelenítés. Az exkluzív Splendid Video Intelligence technológia az Asus VS229NA monitorban a videolejátszás teljesítményét és a képek hűségét optimalizálja a szín, fényerő, kontraszt és élesség finomszabályozásával. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA033g8a
Termékszám:  90LME9301Q02211C-
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15