Oldal frissítése

21.5" ASUS VP228TE

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" ASUS VP228TE

Azon gondolkodsz, hogy lecseréled a régi monitorodat? Az ASUS VP228TE monitora azonnal megsokszorozza a lelkesedésedet, amint belenézel a 21,5" méretű képernyőjébe. Az 1 ms-os válaszidő gyors, zökkenőmentes lejátszást biztosít, képakadozás nélkül. A magas 100,000,000:1 kontrasztarány csúcsminőségű képmegjelenítést és valósághű színeket eredményez. A készülék hatékonyan csökkenti a villódzás, valamint a szemfáradtság mértékét, miközben maximális kényelmet nyújt még a hosszan tartó használat során is. Bónuszként a monitor jó kivitelezésű vékony kerettel és egy nagy stabilitást biztosító, masszív állvánnyal rendelkezik.

Rendkívüli képmegjelenítés

A vékony fekete képernyő 1920 × 1080 pixeles Full HD felbontással és rekordsebességű 1 ms-os válaszidővel rendelkezik. Ennek köszönhetően nyugodtan élvezheted például az online közvetített, magas minőségű hoki meccseket. A SplendidPlus Video Intelligence technológia minőségi képmegjelenítést tesz lehetővé: 8 módjával optimalizálja a grafikus teljesítményt, amely kiegyenlíti a kontraszt, a fényerő és az élesség szintjét. Választhatsz a Landscape (Tájkép), Standard (Normál), sRGB, Night Scene (Éjszakai), Read (Olvasás), Darkroom (Sötét szoba), Cinema (Mozi) és a Game (Játék) módok között.

Kevesebb kék fény, kevésbé fáradt szemek

A TÜV Rheinland laboratórium által minősített Asus Eye Care technológiájával a birtokában az Asus VP228TE azon kevés monitorok egyike a piacon, amely hatékonyan csökkenti a káros kék fény kibocsátását. A kisebb mértékű szemfáradtságot munka vagy szórakozás közben is érzékelheted. Emellett az Asus Blue Light technológiája is minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésedet, amely lehetővé teszi, hogy négyféle szűrőbeállítás közül válaszd ki a legmegfelelőbbet.

Bónusz a játékosoknak

A játékosok számára az Asus kifejlesztette a GamePlus technológiát, amelynek köszönhetően négyféle célkereszt-típus közül lehet választani az akciójátékok során. A technológia továbbá egy időzítővel is szolgál, amely a valós idejű stratégiai játékokban segít nyomon követni az idő múlását.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA033g4
Termékszám:  90LM01K3-B01170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05