Oldal frissítése

21.5" ASUS VP228H Gaming

4,7 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" ASUS VP228H Gaming

Az Asus VP228H LED monitort az igazán kitűnő képmegjelenítő paramétereivel a multimédiás szórakozás érdekében fejlesztették ki, amely továbbfejlesztett csatlakoztatási lehetőséget biztosít egyszerre akár több jelforrásnak is. A LED háttérvilágítának hála a készülék hihetetlenül magas 100,000,000:1 dinamikus kontrasztarányt biztosít, amely kiemeli a kiváló fekete és fehér színeket, valamint az árnyalatok finom színhűségét. A mindössze 1 ms-os GTG válaszidő és a Full HD felbontás elősegítik a tökéletes játék- és filmnézési élményt.

Legfontosabb jellemzői

  • A gyors válaszidőnek hála még az akciójátékok közben is éles képmegjelenítés
  • Extra magas kontrasztarány a finom színátmenetekért
  • Flicker Free technológia a villódzás csökkentéséért
  • Blue Light Filter a kék fény kibocsátás csökkentéséért, amely növeli a komfortérzetet és csökkenti a szemfáradtságot
  • VividPixel a kontúrok kiemeléséért, az élességért és a színszaturációért
  • QuickFit a valós méretek megjelenítéséért

Funkciók mindenkinek

A monitorba épített exkluzív ASUS QuickFit lehetővé teszi, hogy a dokumentumokat, képeket az eredeti méretükben tekintsd meg. A funkciót a képernyő elején található gomb megnyomásával aktiválhatod: használd sablonként a fotók megtekintéséhez és szerkesztéséhez. A VividPixel technológia kiemeli a képek körvonalait és csökkenti a zajt, hogy az ASUS VP24T monitoron kristálytiszta és részletgazdag vizuális élmény jelenjen meg.? A csúcstechnológiák között kell említenünk a SPLENDID Video-t, amely hat móddal és még sok mással tökéletes képminőséget és kényelmes használatot biztosít.

Számítógépekhez és konzolokhoz

A monitor egy tökéletes kivitelezésű, fekete vázzal rendelkező állvánnyal lett felszerelve, amely lehetővé teszi a készülék elforgatását. A jelforrások csatlakoztatását a hagyományos analóg VGA csatlakozó és HDMI teszik lehetővé. Ha HDMI-kábelen szeretnél hangfájlt továbbítani, akkor használd a fejhallgatókhoz való jack csatlakozót és a beépített hangszórókat.  

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA033g3
Termékszám:  90LM01K0-B01170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05