Oldal frissítése

21.5" AOC i2269vwm

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" AOC i2269vwm

A megfizethető áron elérhető 21,5 inches AOC kijelző az általános irodai munka mellett kiválóan alkalmas filmnézésre, valamint játékra is. A monitor számos előnyei közé tartozik a Full HD felbontás, az 5ms GTG (gray to gray) válaszidő, az alacsony energiafelhasználás, valamint a Kensington biztonsági zárnak a megléte. Ezenfelül nem elhanyagolandó a képernyő különböző részekre való felosztásának a lehetősége sem. (Screen+)
Mint minden IPS panel, így ez is nagy, 178 fokos betekintési szögekkel, élethű színvisszaadással, valamint kiváló, 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. A monitoron megtalálható két HDMI és egy VGA (D-Sub) port, valamint helyet kapott az egyre népszerűbb DisplayPort csatlakozó is, biztosítva a tömörítetlen jelátadást. A panel fényereje 250cd/m2, amit - a kontraszttal együtt - egy felhasználóbarát felületen keresztül tudsz beállítani. 
Az MHL (Mobile High-Definition Link) technológia lehetővé teszi egy Android alapú okostelefon vagy tablet egyszerű csatlakoztatását. A monitor energiafelhasználása mindössze 23W, környezet- és pénztárcabaráttá téve az eszközt. Ezenfelül a szemet gyönyörködtető designnak köszönhetően az eszköz mind otthoni, mind irodai környezetben remekül mutat. Mindezek mellett a kijelző a VESA 75 mm szabványnak megfelelően a falra is rögzíthető. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK214e
Termékszám:  i2269vwm

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05