Oldal frissítése

21,5 "AOC i2260PWHU

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5 "AOC i2260PWHU

Minőségi monitor sarokköve mind szerzés a munkát, hogy élvezze a filmek vagy a kiváló játékélményt. Az AOC LED monitor átlója 21,5 "Full HD felbontást, akkor könnyen szerkesztheti a táblázatokat, szerkesztés vagy fotók játszani a kedvenc játékok. Nagy kontrasztú, kiváló fényerő kiváló színvisszaadást. Kijelző típus IPS LED háttérvilágítással, amely biztosítja a tökéletes betekintési szög és színhűség. 

legfontosabb jellemzői

  • Átlós 23 "
  • LED háttérvilágítás és a Full HD felbontás
  • Tökéletes fényerő és a kontraszt
  • 5 ms válaszidő - káros hatások nélkül gyors mozgókép
  • Szabványos VESA - egyszerűen tegye a monitort a falra

könnyen kezelhető

A monitor könnyedén állítható magasságú, ami azért fontos, hogy válasszon az ideális sügér, és megakadályozzák az egészségügyi problémái vannak a nyakán. Ha a munka a dokumentumok is néhány másodpercig a monitor magasságát. A hátsó oldalon a monitor úgy van kialakítva, hogy a VESA-szabvány. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen nyomon a falra, vagy csatlakozik egy asztali állvány. Van is egy számos port, mint a DVI, VGA és négy USB 2.0 port.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK214f
Termékszám:  i2260PWHU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15