Oldal frissítése

21.5" AOC I220SWH

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" AOC I220SWH

Az irodában vagy otthonában, tehát bárhol, ahol nagy teljesítményre és ragyogó színekre van szüksége, nagy hasznát veszi a 23,8 "-os AOC I220SWH széles képernyős monitornak. Ez a modell csúcsminőségű IPS panellel rendelkezik, amely 16,7 millió színt képes megjeleníteni, Full HD felbontásban és magas kontrasztaránnyal. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a monitor alkalmas az átlagos irodai munkára csakúgy, mint  a grafikai szerkesztésekhez. 

Az AOC I220SWH IPS monitor legfontosabb jellemzői

  • Az IPS panel 16,7 millió színt jelenít meg nagy kontraszttal
  • A kép minden részlete pontosan látható a Full HD felbontásnak (1920 × 1080)  köszönhetően
  • A szobában szinte bárhonnan látható (178 °-os látószög)
  • A Low blue light védi szemét a kék fénytől
  • Sokoldalú felhasználás (D-Sub, HDMI)

Flexibilis, Low blue light technológiával ellátott monitor tetszetős kivitelben

Az AOC monitort  mindennel felszerelték, amire a kreatív embereknek munkájuk során szükségük lehet, a gazdag képtől kezdve, az élénk és valósághű színeken, a Full HD felbontásnak köszönhetően éles kontrasztokon át, egészen a 178 °-os látószögig. A képernyő szinte mindenhonnan látható és a kép minden szögből tökéletes lesz. A szemeket a Low blue light technológia védi a megerőltetéstől, megakadályozza ugyanis a kék fény kibocsátását. Az AOC I220SWH monitor mutatós, fekete kialakítását Ön is meg fogja kedvelni.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK214i1
Termékszám:  I220SWH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10