Oldal frissítése

21.5" AOC G2260VWQ6

4,8 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" AOC G2260VWQ6

AMD FreeSync

AMD FreeSync Technológia

Az AMD FreeSync lehetővé teszi a monitor és a grafikus kártyák frissítési sebességének zavartalan szinkronizálását a teljesítmény csökkenése nélkül. A technológia teljesen új játékélményt nyújt, kimaradások és fennakadások nélkül, miközben megtartja a maximális frissítési gyakoriságot.

Villámgyors válaszidő

A válaszideje 1ms, ami gyors és éles képminőségetjelent, a még jobb élmény érdekében. Merülj el a gyorsan történő eseményekben, élvezd a mindig simán futó képeket és szabadulj meg a szellemképes képernyőtől. Ne hagyd, hogy a lassú képernyő megállítson. Válaszd az utat te a sikerhez.

Válasz villámgyorsan
maximális csatlakozási

Sokoldalú csatlakozás

A HDMI bemenet lehetővé teszi a monitor számára, hogy másodlagos eszközt csatlakoztass 60 Hz-es frissítési sebességig. Válts a számítógép és a konzol között használat közben, és új lehetőségeket tapasztalhatsz meg miközben kedvenc játékaiddal játszol  kedvenc eszközeiden.

ABL technológia

A hosszú időn át történő számítógépezés, az egész éjjeles játék és LAN partyk következtében a szemeid sokat szenvednek. A kék fény leggyakoribb hatása a szem fáradtság, fejfájás és alvászavar. Az Anti-Blue Light technológia megvéd a kék fénytől és fantasztikus játékélményt kínál, anélkül hogy szemeid károsodnának. 

ABL technológia
vibrálás

Nincs vibrálás

Villódzásmentes technológia csökkenti a vibrálást, így még többet játszhasz kényelmesen  Ez minimálisra csökkenti a szemfáradtságot, és az intenzív játék következtében fellépő szemkárosodást.  A szemeidben, csak örömkönnyek fognak megjelenni. 

Billenthető

Kényelem, a legjobb minőségben. Állítsd be kijelző szögét az igényeidnek megfelelően és élvezd kedvenc játékaidat.

billenés

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK214k
Termékszám:  G2260VWQ6
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10