Oldal frissítése

21,5" AOC E2280SWHN

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5" AOC E2280SWHN

Ízléssel kovácsolt AOC LCD panel egy átlója 21,5 "jeleníti meg a népszerű szélesképernyős Full HD felbontású, így ideális jelölt élvezheti a multimédiás szórakoztató mindenféle, de megbízhatóan szolgálják feladatokat. AOC E2280SWHN korszerű LED háttérvilágítás, ami eléri a mélyebb fekete szinteket és a magas dinamikus kontrasztarány a tökéletes rögzítését az egyes színeket.

Főbb jellemzői a monitor AOC E2280SWHN

  • Alacsony beruházási és üzemeltetési költségek
  • Full HD felbontású (1920 x 1080 pixel)
  • Gyors válasz
  • VGA és HDMI csatlakozó
  • VESA-kompatibilis
  • energiatakarékosság

Mentése társ játékok, filmek vagy irodai

Annak ellenére, hogy kiváló tulajdonságokkal AOC E2280SWHN fogyasztás dicsekedni elérte jellemzően 21 W. Köszönhetően, hogy megfeleljen az energia szabványok Energy Star 5.0. Ahhoz, hogy csatlakoznak a számítógéphez elérhető VGA vagy HDMI. A fényerő együtt kontraszt és egyéb jellemzőit a képernyőn lehet beállítani egy egyszerű nyomógomb interfész monitor.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK214g5h
Termékszám:  E2280SWHN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05