Oldal frissítése

21.5" AOC E2275PWJ

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" AOC E2275PWJ

Az irodában vagy otthon, bárhol, ahol nagyszerű képernyőminőségre vágysz, a 21,5" széles AOC E2275PWJ monitort mindenképpen értekelni fogod. Ez a modell kiemelkedő TN technológiájú panellel rendelkezik, amely 16,7 millió színt jelenít meg Full HD felbontásban (1920 × 1080) és válaszideje is nagyon gyors. Ezeknek a tulajdonságoknak küszönhetően a monitor alkalmas normál irodai munkára és játékra is.

Legfontosabb jellemzői

  • A TN panel 16,7 millió szín jelenít meg magas kontrasztban
  • Minden képrészlet élvezhető,  a Full HD felbontásnak (1920 × 1080)köszönhetően
  • A monitor válaszideje mindössze 2 ms
  • A Flicker FREE technológia megvédi a szemed a monitor kellemetlen villogásától
  • Az ergonomikus állvány lehetővé teszi a függőleges elfordítást is 
  •  D-Sub, DVI, HDMI csatlakozók biztosítják a sokoldalúságot
  • A monitor kávájában fülhallgató kimenet és 2W-os hangszórók találhatóak
  •  A monitor falra is szerelhető VESA konzollal (100×100 mm)

Rugalmas monitor, vonzó külsővel

Az AOC Monitor minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami a kreatív emberek munkájához szükséges, a gazdag képi világtól kezdve, az élénk színeken át legapróbb részletekig a Full HD felbontásnak köszönhetően. A FLICKER FREE technológia megakadályozza a képernyő kellemetlen villódzását és ezzel megkíméli szemeidetA gyors 2 ms válaszidő a videók, animációk és akár a legigényesebb szoftverek zökkenőmentes lejátszását is biztosítja. A monitor fekete formatervezésével és flexibilitásával vonzó megjelenést kölcsönöz. Az ergonomikus állvány lehetővé teszi a függőleges elfordítást is. 

Széles körű felhasználási lehetőségek

A monitor D-Sub, DVI és HDMI csatlakozói biztosítják a sokoldalúságot.  Csatlakoztasd monitorod számítógéphez, játékkonzolhoz vagy a bármely Blu-ray lejátszóhoz. A beépített 2W-os hangszórok akár online hívásokhoz is használhatók. A VESA (100 × 100 mm) tartó segítségével, a monitor falra rögzíthető, például a recepción vagy a tárgyalótermekben.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK214g5b
Termékszám:  E2275PWJ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05