Oldal frissítése

21,5" Acer B226HQLAymidr

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5" Acer B226HQLAymidr

Ez az LCD panel tiszta, szép képet jelenít meg az innovatív VA kijelző technológia segítségével, amely sokkal jobb szín-renderelést biztosít a hagyományos TN panelekhez képest. Tapasztald meg a VA képtechnológiáját a 178°-ot elérő látószögeken keresztül. Ez a monitor a magas 100,000,000:1 dinamikus kontrasztaránynak köszönhetően ideális az irodai, könyvtári és számítógép laboratóriumokban való használatra. A tükröződésmentes szűrő csökkenti a szemfáradtságot, így lehetővé teszi a szövegek hosszú ideig való olvasását.
A kitűnő képernyő mellett a monitor mindössze 19,5 Wattos, viszonylag alacsony energiafogyasztással rendelkezik. További előnyt jelent a beépített hangszóró, amely gazdag hangzásélményt eredményez. A sötétszürke vékony keret kialakítása és a LED háttérvilágítással ellátott vékony kijelző egyszerűséget és eleganciát kölcsönöz a munkaterületednek anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el az asztalodon. A monitor számítógéphez való csatlakoztatását a digitális HDMI, DVI vagy az analóg VGA bemenet teszi lehetővé.


További információk:
Kontrasztarány:
Dinamikus: 100 000 000: 1
Látószög:
Vízszintesen és függőlegesen 178 °
Pozicionálás:
Pivot
-5° és 35°-os dönthetőség
60°-es elfordulási szög

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Szürke
Kód:  WO024j3d
Termékszám:  UM.WB6EE.A07
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15