Oldal frissítése

21,5" Acer B226HQLAymdr

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,5" Acer B226HQLAymdr

Az Acer B226HQLA szélesvásznú monitort professzionális felhasználók számára tervezték, akiknek rendkívüli képminőségre és kiváló ergonómiára van szükségük a maximális hatékonyságú munkavégzéshez. A panel stílusos sötétszürke kerettel rendelkezik, amelyet elegáns, fekete talp és az előlapon intuitívan elhelyezett vezérlőgombok egészítenek ki. Emellett széles körű pozicionálási lehetőséggel, sztereó hangszórókkal és fejlett digitális bemenettel rendelkezik.



Munkahelyi kényelem


A kényelmes munkához megfelelően felépített monitorra van szükség. Optimális helyzetbe emelhető, dönthető és forgatható, hogy hosszútávú használat alatt is kényelmes legyen. A beépített pivot funkció segítségével a képernyő 90 fokban forgatható. A nagy szélesvásznú képernyő kiválóan alkalmas több feladat egyidejű elvégzésére sok megnyitott ablakkal.
 

Digitális bemenet


A monitor modern DVI csatlakozón keresztül csatlakozik a videókártyához HDCP másolásvédelmi rendszerrel, amely gondoskodik a továbbított tartalomról. Az eszköz beépített sztereó hangszórókkal is rendelkezik, amellyel helyet takarít meg az asztalon.
 


Ökológiai üzemeltetés


A maximális hatékonyság elérése érdekében az Acer monitora LED háttérvilágítással működik. Fogyasztása sokkal alacsonyabb, mint a hagyományos monitoroké, amely egyértelműen tükröződik a villanyszámlában, illetve ezáltal a környezetet is óvja.
Műszaki adatok:
Képpont méret:
0.248 mm
Kontraszt:
Dinamikus: 100 000 000: 1
Fényerő:
250 cd / m2
Színek száma:
16700000
Látószög:
Vízszintes: 178 °
Függőleges: 178 °
Egyéb:
Függőleges pozícionálás: 90 °
Hangszórók: 2x 1W
Csatlakozók:
1x DVI-D
1x VGA 15 tűs D-Sub
Méretek:
Állvánnyal: 518,2 x 508 x 221 mm-es
Tömeg:
Állvánnyal: 5,81 kg
Tanúsítványok:
TCO 6.0, Energy Star 6.0

Kód:  WO024j3c
Termékszám:  UM.WB6EE.A01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15