Oldal frissítése

21,3" NEC MultiSync P212, fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21,3" NEC MultiSync P212, fehér

21.3" NEC MultiSync P212, fehér

A professzionális IPS paneles monitor kiváló képminőségű, miközben minimálisan terheli a környezetet.  A kiváló színvisszaadás és a magas minőségű ergonómia az alapjai a modell sikerének. Ezt a monitort különösen azok fogják értékelni, akik a CAD-CAM igazi szakértői és akik ipari alkalmazásra szánják, úgymint NDT-re.

Legfontosabb jellemzői

  • Profi 21,3"-os kijelző
  • Ideális felbontás 1600 × 1200
  • Az iparág vezető, 10 bites IPS technológiájával
  • Környezeti fényérzékelő
  • Széleskörű beállítási lehetőség
  • Moduláris állvány pivot funkcióval

Kiváló képminőség

A kiváló képminőség alatt a teljes színvezérlés értendő köszönhetően az IPSAjax Loading Iconnak, a digitális vezérlésnek, a 14-bites LUT hardvernek, a SpectraView Engine teljesítményvezérlőnek, valamint a SpectraView II kalibráló szabályzónak. A monitor lefedi az Adobe RGD színskála 78,8%-át és az sRGB 106,3%-át. 

Nagyobb teljesítmény

A több forrás támogatásnak és az USB elosztónak köszönhetően hatékonyan dolgozhatsz egyszerre több forrással. Könnyedén válthatsz a csatlakoztatott eszközök között miközben az egész rendszert egyben tartod a képtől egészen a perifériás eszközök ellenőrzéséig. A csatlakozók között találsz D-SUB és DVI csatlakozókat, valamint HDMI-t és DisplayPortot is.

Sajátosságok

Különleges funkciók - Szabályozható LED (szín és fényerő); AmbiBright; Auto Black Level; AutoBright; Auto COntrast; Stabil színvisszaadást köszönhetően az IPS technológiának; DDC / CI kompatibilitás; Digital Uniformity Control; Közvetlen fényerőt és a kontraszt; Eco mód; GammaComp (14 bites Look Up Table); Beépített USB Hub (1 up, 3 down); LED Backlight Technology; NaViSet Administrator 2; Overdrive; programozható 3D LUT; Gyorsan állítható állvány tartóval; Rapid Response Technology; Self Diagnostics; TileComp; TileMatrix; TORO ™ Design; Kompatibilis Windows 7-el; sRGB és 6-Axis-Colour Control; Carbon Footprint Meter / Carbon Savings Meter

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1600 × 1200

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fehér
Kód:  WN268d
Termékszám:  60003989
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20