Oldal frissítése

20 "Lenovo ThinkVision LT2024 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

20 "Lenovo ThinkVision LT2024 fekete

Lenovo ThinkVision LT2024 egy 20 "monitor, ami egy nagyszerű gazdaságos megoldás bármilyen környezetben. Megbízható minőség, klasszikus design és a HD + (1600 x 900) alkalmas normál irodai munkát. LED-es háttérvilágítás ér kiváló színes kijelző kielégítő pontossággal.
Připojení monitoru lze provést přes klasický analogový VGA (D-Sub) konektor nebo digitální DVI-D.

Védi a környezetet

Monitor a tökéletes kiegészítője bármilyen számítógépen. Függetlenül attól, hogy azt a fő megjelenítő eszköz vagy egy második monitort a laptop, akkor soha nem okoz csalódást. Minőségi monitor aggályos a környezet számos minősítések. Ezek közé tartozik az Energy Star 6.0, TCO Display 6.0 és TCO Edge-Display 1.2 Az eredmény az alacsony energiafogyasztás minimális hatással van a környezetre.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1600 × 900

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e2v
Termékszám:  60B9HAT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20