Oldal frissítése

20" Lenovo ThinkVision E21 - fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

20" Lenovo ThinkVision E21 - fekete

Ez a karcsú kivitelezésű, minőségi monitor páratlanul mutat majd az asztalodon! A Lenovo ThinkVision E21 különösen az átlagos, otthoni felhasználók számára lesz nagyszerű eszköz. A 20.7 hüvelykes képátló nagyméretű, mégis kompakt felületet biztosít, amely megfelelő eleme lehet bármely irodának. A készülék elegendő helyet biztosít a hatékony munkavégzéshez, a magas kontrasztaránynak köszönhetően pedig élénk színeket jelenít meg. Ráadásul a képernyő minden oldalról nagyszerű betekintési szöget ígér.

A Lenovo ThinkVision E21 monitor legfontosabb jellemzői

  • Széles képernyős Full HD felbontás
  • Analóg VGA és digitális DisplayPort csatlakozók
  • Hihetetlenül alacsony energiafogyasztás
  • Környezetbarát termék
  • Kensington zár foglalat
  • VESA rögzítési pont

Környezetbarát

A Lenovo ThinkVision E21 monitor tökéletes kiegészítője bármilyen számítógépnek. Függetlenül attól, hogy fő megjelenítő eszközként vagy egy második monitorként használod, soha nem okoz csalódást. A monitor egész sor környezettudatossággal kapcsolatos tanúsítvánnyal is büszkélkedik (TCO Display 7.0, EPEAT Gold és még sok más). Ennek eredménye az alacsony energiafogyasztás, és a minimális környezeti hatás.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e2w
Termékszám:  61B9JAT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20