Oldal frissítése

20" iiyama ProLite E2083HSD

4,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

20" iiyama ProLite E2083HSD

Az iiyama ProLite E2083HSD LCD monitor 19,5" képátlójú LED háttérvilágítású panellel rendelkezik. A monitor alkalmas otthoni és irodai használatra. A könnyed HD+ felbontást (1600x900) és a 16:9 oldalarányt értékelni fogod, ha nagy felbontású filmeket nézel, valamint, ha egyszerre több ablakkal dolgozol, amelyeket kényelmesen egymás mellé rakhatsz a munkafelületen. A LED-es háttérvilágítás hozzájárul az alacsonyabb fogyasztáshoz, amely általában csak 15 W, ezáltal a monitor nemcsak a pénztárcáddal szemben barátságos, hanem a természetet is óvja. A monitor egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóróval van ellátva.
A gyártó megadása alapján a maximális fényerő (300 cd/m2), és 1000:1 kontraszt mellett élő képet kaphatsz, amelyet a széles körű beállítási lehetőségek segítségével az elképzeléseid szerint módosíthatsz. A válaszidő mindössze 5 ms GTG. A csatlakozó berendezés magában foglalja mind az analóg VGA portot és a digitális DVI-D-t, amelyek célja a képforrás összekötése a bemenetekkel. A hátoldalára fel lehet szerelni egy VESA tartozékot (100 x 100 mm), amelynek segítségével a monitort a falhoz rögzítheted.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1600 × 900

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA819p2
Termékszám:  E2083HSD-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10