Oldal frissítése

20" HP ProDisplay E202

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

20" HP ProDisplay E202

A HP ProDisplay sorozat monitoraival munkád hatékonyabb lesz, mivel teljesítményük stabil, megjelenésük stílusos, használatuk egyszerű és még környezetbarátok is. Az E202 50,8 cm kétátlójú HD+ felbontású képe élénk színeket jelenít meg, és a modern DisplayPort segítségével több monitort is köthetsz egyetlen PC-re. A VGA csatlakozó a régebbi eszközöket támogatja. A monitor további előnye az IPS panel, amely 178 fokos betekintési szöget garantál.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Kiváló ergonómiájú HD+ felbontású monitor munkavégzéshez
  • IPS panel nagy betekintési szöggel
  • DisplayPort port, VGA, HDMI és USB hubok
  • Energiatakarékos
  • HP Display Assistant szoftver a képbeállításhoz

A munkafelület hatékony kihasználása

További külön beszerezhető csatlakozók használatával mini PC-t vagy Chromeboxot is csatlakoztathatsz a monitor hátuljához, így a munkaterület szabad marad, és téged nem akadályoz semmi. Ezen kívül az ötletes kábelelvezető rendszer gondoskodik arról, hogy asztalodon ne legyen rendetlenség.

Az Energy Star tanúsítvány a monitor hatékonyságát igazolja, jelentős költségcsökkentést érhetsz el vele. A HP Display Assistant segítségével a képernyőt könnyedén igazíthatod vállalkozásod igényeihez.


 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1600 × 900

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1005h
Termékszám:  M1F41AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10