Oldal frissítése

Samsonite Network 2 laptop táska 17.3" piros

4,9 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Network 2 laptop táska 17.3" piros

Az elegáns Samsonite táskát laptopja kényelmes, mindennapi használatára tervezték. Számos kifinomult részlettel büszkélkedhet, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye fontos eszköze szállítását. A belső párnázott rekesz tépőzárral rögzíthető, így megakadályozza, hogy a laptop kiessen, ezzel tökéletes védelmet biztosít a sérülésekkel szemben. Ráadásként a rekeszben könnyedén elrendezheti a szükséges hétköznapi használati tárgyait és dokumentumait. 
A táskán található egy külső zseb a kisebb eszközök, tárgyak számára, valamint mobiltelefonja elhelyezésére. A kábelek és egyéb tartozékok tárolására egy kivehető, külön tasak áll rendelkezésre, így minden szükséges átláthatóan, rendezetten elhelyezhető. 
A táska vízálló poliészterből készült.  A szállításhoz az állítható vállpánt, vagy a puha, csúszásmentes neoprén fül használható, így Ön választhatja meg a leginkább megfelelő módozatot. Utazása során értékelni fogja a hátoldalon elhelyezett pántot, amivel a táska a bőrönd teleszkópos törzséhez rögzíthető.
Műszaki adatok:
Amire tervezték:
Notebook 17,3"
Anyaga:
poliészter
Méretek:
belső méretei: 42 x 28 x 4,5 cm
súly: 650 g
térfogat 17 l
Színe:
piros

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 4,5 cm
Szélesség 42 cm
Magasság 28 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 17,3 "

Szín

Szín Piros
Kód:  GR839q4
Termékszám:  41U00005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15