Oldal frissítése

19twenty8 15" New Neoprene Sleeve Black

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19twenty8 15" New Neoprene Sleeve Black

Ha ízléses kivitelű, megbízható védelmet keresel a noteszgépedhez, akkor a 19Twenty8 New Neoprene Sleeve Black tok megfelelő lesz a számodra. Ez egy univerzális tok minden 15 hüvelyknél kisebb laptophoz, ultrabookhoz és MacBook-hozz. A minőséget a neoprén anyag biztosítja, amelyből a tok készül, és a még nagyobb védelem érdekében a belseje bélelt. Az esetleges foltok tisztítása sem jelent gondot, mivel a New Neoprene Sleeve probléma nélkül kimosható, hogy tökéletes megjelenést biztosítson, amikor csak szükséges. 

A 19twenty8 15" New Neoprene Sleeve Black jellemzői

  • Univerzális méret notebookokhoz 15"-ig
  • Neoprén tok
  • Ízletes design
  • Az esetet többször is meg lehet mosni
  • Cipzáras zárás

Stílusos neoprén tok 15 colos notebookhoz

A 19twenty8 15" New Neoprene Sleeve Black 15 hüvelykes méretével mindenki számára hasznos, akinek a napi munkájához szüksége van a laptopra, és gyakran kell hordoznia őket. Azonban a tok folyamatos használata miatt az esetleg piszkossá válhat, így a 19twenty8 cég megoldotta a tok egyszerű, károsodás nélküli mosásának lehetőségét. A tartós neoprén és a puha bélés együttese gondoskodik a laptop biztonságáról, amit a megbízható cipzár is kiegészít.

 
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 15 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GC180a51
Termékszám:  7068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05