Oldal frissítése

19twenty8 13 "új neoprén tok szürke

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19twenty8 13 "új neoprén tok szürke

Ha megbízható védelmet keresel a laptopodnak, mindezt ízléses kivitelben, akkor a New Neoprene szürke laptop tok megfelelő lehet számodra. Az univerzális tok minden 13 hüvelykes laptophoz, ultrabookhoz és MacBook-hoz alkalmas. A minőséget biztosítja a neoprén bőr, amelyből a tok anyaga is készült, a bélés pedig rendkívül kellemes anyagból áll az eszköz nagyobb védelme érdekében. A foltok tisztítása sem akadály, így minden  probléma nélkül kimoshatod és megtisztíthatod a Neoprene tokot, hogy tökéletes megjelenést biztosítson, amikor csak szükséges. 

Miért válaszd a 19 twenty8 13" New Neoprene szürke laptop tokot?

  • univerzális méret minden notebookhoz 13" -ig
  • ízléses szürke design
  • A 19twenty8 tok több alkalommal is mosható
  • cipzáras rögzítés
  • neoprén bőrből készült tok

Praktikus és stílusos egyben

A 19Twenty8 New Neoprene tok 13"-es méretével mindenki számára hasznos, akinek a napi munkájához szüksége van a laptopra, és gyakran magával kell vinnie. Azonban a tok folyamatos használata miatt az esetleg piszkossá válhat, amire a 19twenty8 gyártója egyszerű megoldást: a tok károsodás nélkülimosható. A tartós neoprén bőr és a puha bélés együttese gondoskodik a laptop biztonságáról, amit a megbízható cipzár is kiegészít.



Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  GC180a02
Termékszám:  7066

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15