Oldal frissítése

19" NEC MultiSync LED EA193Mi ezüst-fehér

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19" NEC MultiSync LED EA193Mi ezüst-fehér

Az NEC MultiSync EA193Mi monitort kiváló IPS képtechnológia és hatékony LED háttérvilágítás jellemzi. Valamennyi színt eddig nem látott minőségben jelenít meg finom átmenetekkel, és a munkához kiváló 5:4 képarányban. Széles, 178 fokos betekintési szöget garantál vízszintesen és függőlegesen is. Stabil válaszidejének köszönhetően kitűnő választás, ha akciódús videókat nézel vagy játszol. A külső környezeti fényt érzékeli, és ahhoz igazítja a kijelző fényerejét és kontrasztját.

Amikor dolgozol, akkor nem csupán nagyszerű képparaméterekre van szükséged, hanem arra is, hogy az ergonómiát igényeidhez alakíthasd. Ezért az NEC lehetővé teszi, hogy állítsd a kijelző magasságát, továbbá döntheted és 90 fokkal el is forgathatod. A modern megjelenés és a vékony keret hozzájárul ahhoz, hogy az íróasztalodon a lehető legkevesebb helyet foglalja el, így környezeted szellősebb lesz. A monitoron a hagyományos D-Sub csatlakozó mellett a modern DVI és a legújabb Display Port is helyet kapott.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fehér
Kód:  WN175c
Termékszám:  60003585
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05