Oldal frissítése

19" LG 19MB35PM

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19" LG 19MB35PM

Monitor minden előnyét az IPS technológia formájában élénk színek és a széles látószög, és hozzáad egy 5 ms-os válaszidővel. Felbontással 5: 4 a legalkalmasabb számára, akik gyakran dolgoznak a dokumentumoApproxan, illetve mozogni a honlapon. De ez nem tilos, vagy a multimédiás szórakoztató. A hatalmas kontraszt arány tökéletesen nyújt még a legfinomabb színváltozást csodálatos hűség, így teljes mértékben felvenni a képet.

Legfontosabb jellemzők

  • Leül az internetes oldalak és dokumentum
  • Jó szín, amikor oldalról nézve
  • A kontrasztos színek, az árnyalatok
  • A rendszer csökkenti a szem terhelését olvasása közben
  • Állvány szett ideális kijelző
  • VESA állványok és tartók

egyetemes

Ugyanilyen jól szolgálja olvasás, amely elnyomja világoskék szemmel fárasztó. Ez az olvasási mód különösen alkalmas dokumentumok és weboldalak. Ezen kívül kérjük, még Villogásmentes. Ezzel a technológiával megakadályozza villódzó. Ez enyhíti a szem, és továbbra is éberebb. DVI interfész akkor biztos a tökéletesen éles képeket beavatkozás nélkül. De még csatlakozni laptopok és régebbi asztali számítógépektől a VGA bemenet.

Minden asztalon

A másik előnye ennek készülék 4in1 állvány biztosítja magasságállítás, széles forgatható, dönthető és az elforgatás funkciót forgatni az LCD magas. A monitor opcionálisan távolítani a bázis, majd átadott neki VESA falra szerelve vagy egyéb támogatás. Mentsd helyet az íróasztalon és a hang ellenőrzése a beépített hangszórók.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK010j7
Termékszám:  19MB35PM-B.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20