Oldal frissítése

19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen - fekete

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen - fekete

A magas minőségű iiyama Acoustic Wave technológiával rendelkező érintőképernyős monitorja példátlanul precíz vezérlést és kiváló képminőséget biztosít 19 hüvelykes, 1280 x 1024 pixeles képernyőjén. Az 5:4 képarányú kijelző csúcsminőségű működéssel és továbbfejlesztett strapabírással büszkélkedhet, hála a speciális üvegrétegnek, amely megvédi a készüléket a károsodástól - mindezt egy stílusos érintőképernyő formájában, amely még kesztyűben is használható. Az IP54 váz megbízható védelmet nyújt a monitornak: megvédi a készüléket a beszálló portól, valamint minden szögből vízálló. A monitor leginkább információs központokban, iskolákban és üzletekben való használatra ajánlott.


A speciálisan kialakítású állvány lehetővé teszi a monitor vízszintes helyzetből függőlegesbe való (90°) elfordítását. A képernyő előlapján elhelyezett gombok segítségével az alap képbeállításokat lehet vezérelni, valamint lehetővé teszik az érintőképernyős mód kikapcsolását, amely megkönnyíti a képernyő tisztítását. Az üveg felületnek köszönhetően a panel ellenáll a tisztítószerek okozta károsodásoknak. A SAW (Surface Acoustic Wave) technológia rendkívüli vezérlési pontosságot és magas fényáteresztést biztosít, s emellett biztosítja, hogy a kijelzőn esetleges kialakult karcolás nem befolyásolja az érintőképernyő működését. 


A monitor hátoldalán a csatlakoztatásra alkalmas bemenetek találhatóak. Lehetőség van a hagyományos analóg VGA vagy a digitális DVI-D csatlakozó használatára, ugyanakkor a készülék USB interfésszel és RS232 szériás porttal is fel lett szerelve az érintő vezérlés használata érdekében. A két 1 W-ot beépített hangszóró előnye, hogy nincs szükség asztali hangszórók használatára.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA891h1
Termékszám:  T1931SAW-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20