Oldal frissítése

19" iiyama ProLite E1980SD

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19" iiyama ProLite E1980SD

A jó minőségű 19 ", kiváló képminőséget biztosító monitor egyaránt alkalmas otthoni és irodai használatra, kompakt méretének köszönhetően kevésbé tágas munkakörnyezetben is elfér. Igen alacsony 5 másodperces válaszideje, nagy kontrasztja, fényereje, gammája és sRGB kiigazítása 1280x1024 felbontásával együtt tökéletesen éles képeket biztosítanak. Emellett a monitor beépített hangszórókkal rendelkezik, mely megkönnyíti a helytakarékosságot.
Kontrasztaránya, a legvilágosabb fehér szín és legsötétebb fekete közti különbség, melyet a monitor képes megjeleníteni, eléri a fantasztikus 1000:1 arányt. A Haladó Kontrasztarány funkció automatikusan kiigazítja a képernyőn megjelenő kontrasztot és fényerőt, filmnézés és számítógépes játékok közben is tökéletes képminőséget biztosítva.
A modern LED technológiával nem csak pénztárcabarát a készülék, de környezettudatos is. A LED jelentősen csökkenti az energiafelhasználást és szén-dioxid kibocsátást, így a monitor elnyerhette a környezetbarát megjelölést.
Állítsa a monitort az igényeinek megfelelően, és kerülje el a kellemetlen hát vagy nyakfájást, melyet a helytelen ülőpozíció okozhat. A képernyő a VESA szabvány alkalmazásával akár a falra akasztható, így ideális társ lehet minden irodában. 
Műszaki adatok:
Képernyő:
Képpont-méret: 0,294 mm
Képarány: 5: 4
Kontraszt (általános): 1000: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 170 ° / 160 °
Fényerő: 250 cd / m2
Színek száma: 16,7 millió
Csatlakozók:
1x DVI-D
1x VGA 15 tűs D-Sub
Talapzat:
Döntés: -4 ° / + 21 °
Egyéb jellemzők:
Beépített hangszórók: 2 x 1 W (sztereó)
Kensington zár
 VESA 100 x 100 mm szabvány támogatása

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA815d1
Termékszám:  E1980SD-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10