Oldal frissítése

19 "Fujitsu E19-7

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19 "Fujitsu E19-7

Modern LED monitor van egy nagyon jó kijelző paraméterei és jelentős energiamegtakarítást köszönhetően ECO üzemmód és üzemanyag-takarékos ECO mód. Ez egy nagyon pozitív hatása van a napi több órás működés. Ideális dolgozó felhasználók számára elsősorban a szöveges dokumentumok, illetve a szállítási internetes tartalom, ami örvendetes módon fogja kényelmes, több hosszabb sorok.Kijelző felbontás konkrétan 1280 x 1024 pixel, ami ebben a formában 5: 4.Szintén képes dinamikus kontrasztarány 2,000,000: 1, széles látószög és ésszerű érték jellemző fényereje 250 cd / m2 a kényelmesebb használat még egy napsütéses napon.
Kitűnő teljesítmény az a már említett fogyasztásnak körülbelül 17 watt. A központ rendelkezik egy beépített sztereó hangszórók 1,5 W, de mégis maradt egy keret a kijelző körül nagyon vékony, amely lehetővé teszi a használatát több LCD csempe.Szükséges alapvető hang olyan helyet találni a hangszórók. Köszönhetően annak tulajdonságait van ellátva tanúsított Energy Star 6.0 és TCO 6. A videojel révén lehetséges DVI vagy analóg szabványos D-Sub csatlakozó.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Fekete
Kód:  WF026d2
Termékszám:  S26361-K1482-V160
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15