Oldal frissítése

19" ASUS VB199TL

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19" ASUS VB199TL

Ez az a kijelző, az amelyik alternatívája lehet a szélesvásznú kijelzőknek, és legjobb helye az irodákban lesz. A kiváló IPS technológiát használó panelnek sok előnyös tulajdonsága vam, amivel biztosítani tudja az első osztályú megjelenítést. Hatalmas előnye ennek a modellnek, hogy más modellekkel szemben nagyon jól, rugalmasan pozicionálható és nagyon hatékony a működése.

Első osztályú IPS technológia

 A tökéletes képet, ami oldalról is jól látható nagyon gyorsan megszokod. Az IPS technológia által minimális a változás a színhőmérsékletben, így a megjelenített kép minősége megfelel az eredeti forrásnak. Csodálatos a kép színe minden szögből, akár 178 fokos vízszintes és függőleges irányból is, amelyet a kollégák az irodában biztosan értékelni fognak a közös munkáknál. A nagy, 50 000 000:1 kontraszt biztosítja, hogy a fekete és fehér pontok között érzékelhetőbb lesz a különbség, és az 5ms válaszidő minimalizálja a gyors mozgásnál megszokott elmosódásokat.

Univerzális módok

Splendid Video Intelligence exkluzív funkció fokozza a színek telítettségét, a fényerőt, a kontrasztot és élességet így a képminőséget is. Hat előre beállított módból (Tájkép, Színház, Játék, Éjszakai, sRGB és a Standard) választhatsz, amelyek között egyszerűen, gombok segítségével lehet váltani. 

Pivot

Az ASUS B199TL monitor előtt mindig kényelmesen és hatékonyan dolgozhatsz, bármilyen helyzetben is ülsz. Lehetővé teszi a magasság beállítását, dönthető, vagy elfordíthatod olvasási módba (pivot), amely akkor fogsz értékelni, ha hosszú szövegekkel dolgozol. Akár a falra is felszerelheted VESA 100 x 100 mm-es konzol segítségével és az alapvető hangszolgáltatás sem hiányzik, egy pár 1W-os hangszóró van a kávában. 

Gazdaságos üzemeltetés

Minden bizonnyal a cégek értékelni fogják a rendkívül gazdaságos üzemeltetést, ami ebben az esetben egy nagyon jó 17,1 W-os értékkel bír. Így akár nagyobb számú monitor is folyamatos üzemben működésben lehet anélkül, hogy jelentős hatása lenne a költségekre. A kijelzőn egy Kensington biztonsági zár is található, és többnyelvű a képernyőn megjelenő OSD menü és van használati útmutató is.
A csomag tartalma:
  • DVI kábel
  • VGA kábel
  • Audio kábel
  • Tápkábel
  • Quick Start Guide
  • Garancialevelet
Műszaki adatok:
 
A gombok a monitoron:
SPLENDID Video Mode
Automatikus beállítás
Fényerő beállítása
Hangerő beállítása

Felépítés:
A monitor színe: Fekete
Dönthető: + 20 ° ~ -5 °
Elforgatható
Pivot
Magasságállítás
Falra szerelhető VESA: 100 x 100 mm
Szabványok:
Energy Star ®, BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, CU, FCC, ISO 9241-307, J-MOSS, PSB, RoHS, TCO6.0, TÜV-Ergo, TUV-GS, UL / ULC, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 7)

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 19 " (48,26 cm)
Pontos felbontás 1280 × 1024

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2
Kijelző felülete Matt

Oldalarány

Képarány 4:3

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Audio interfész Fejhallgató bemenet
DVI 1 ×
VGA 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 41,3 cm
Magasság 46,6 cm
Mélység 21,4 cm
Tömeg 4,7 kg

Csomagolás

Kábelek a csomagban VGA, DVI
Kód:  WA023r
Termékszám:  90LM00Z5-B01170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15