Oldal frissítése

19,5" Lenovo ThinkVision T2054p fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19,5" Lenovo ThinkVision T2054p fekete

  Egy igazi partnert fogsz találni ebben a monitiorban a munkádhoz. Egyesíti az IPS technológiát, a kiváló képminőséghez, és a 16:10 képarányt. Ez az arány hasznos mindenki számára, aki honlapokon és dokumentumok olvasásával tölti az idejét. Ezekben a helyzetekben értékelni fogod a nagyobb magasságot, hiszen alul és felül is pár sorral többet fogsz látni. Emellett a monitor olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amellyekkel könnyedén kezeli a videókat is.

Legfontosabb jellemzők

  • LCD a hasznos Internet és dokumentum használathoz
  • Alkalmas multimédiás és grafikai munkákhoz (IPS kijelző)
  • Jól látható, változatlan IPS képminőség, még oldalról nézve is
  • Klasszikus VGA és modern DisplayPort és HDMI bement
  • Környezetbarát és energiahatékony

Modern ökológia

A monitor egy másik előnye, hogy környezetbarát működésben és gyártásban is. Számos környezetbarát előírásnak felel meg, beleértve az Energy Star 6.0-t, EPEAT Gold-ot és TCO 6.0-t. A kijelző arzén-mentes üvegből és higanymentes LED panelből készült. Az újrahasznosított anyagokat alaposan ellenőrizték. A 15W-os fogyasztás biztosan nem fogja további energiafogyasztással terhelni bolygónkat.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1440 × 900

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e2o
Termékszám:  60D9MAT2EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15