Oldal frissítése

19,5" HP ProDisplay P202va

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19,5" HP ProDisplay P202va

 

Dolgozz hatékonyabban HP ProDisplay monitorral, mely  a nagy teljesítményt, a stílusos designt és az egyszerű funkciókat ötvözi a környezetbarát működéssel, vonzó áron. A P202va átlója 49,6 cm, Full HD felbontású, élénk színekkel és a modern DisplayPort csatlakozó felülettel, amely lehetővé teszi, hogy több monitort csatlakoztass egyetlen számítógéphez. A VGA csatlakozóval régebbi készülékeddel is használhatod a monitort.

A VA technológiával a kapott képminőség mindig ugyanaz, nagy , akár 178° látószögből is. Az ENERGY STAR biztosítja a magas hatásfokot, amely segít, hogy lecsökkentsd az energiafogyasztás költségeit. A HP Display Assistant segítségével mindig az adott munkamenet igényei szerint változtathatod a képernyőd beállításait.

Hatékony felhasználás

További, a csomagban nem szereplő eszközöket, mint mini PC-t, Chromeboxot is hozzá lehet szerelni a monitorhoz, így egy csomó munkaterület megspórolhatsz. Ezen felül, az ügyesen megtervezett kábelrendező segít az asztalod rendben tartásában. A VESA támogatással a monitor bárhol felszerelhető, például a kettős állványra, ezzel megduplázva a monitor napi teljesítményét.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1004s
Termékszám:  K7X26AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05