Oldal frissítése

19.5 "Fujitsu E20T-7 LED

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19.5 "Fujitsu E20T-7 LED

LCD, LED háttérvilágítással kiváló képalkotási jellemzői és jelentős energiamegtakarítást, amely minden bizonnyal pozitív hatással alatt több órán át a mindennapi működés. Ésszerű tipikus 5 ms-os válaszidő kiváló alkalmat kínál a felhasználó multimédiás gyártás beleértve a számítógépes játékok.Kijelző felbontás HD +, a formátum 16: 9. 
Kiváló paraméter a már említett fogyasztásnak körülbelül 16,3 watt maximális fényerőt, mint "EPA" mindössze 14 W. Köszönhetően annak ökológiai adottságok, egy hitelesített Energy Star 6.0 és TCO 6.0. A központ rendelkezik egy beépített sztereó hangszórók, bár a váz nagyon vékony, és lehetővé teszi a használatát több LCD-oldalán.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1600 × 900

Szín

Szín Fekete
Kód:  WF041a1
Termékszám:  S26361-K1538-V160
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10