Oldal frissítése

19.5" Fujitsu B20T-7 LED proGREEN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19.5" Fujitsu B20T-7 LED proGREEN

Sokoldalú, 19.5" képátlójú monitor a Fujitsu-tól, amely széles látószöget kínál, mindezt éles, nagy felbontású képekkel, és egyszerű használattal karöltve. A kiváló, helytakarékos elülső keret biztosan első látásra lenyűgöz majd, beépített 1.5W hangszórói pedig kiváló hangzást biztosítanak. Ergonómikus kialakítású, négy az egyben állványt tudhatsz majd a magadénak, amely mindig készenáll a hibátlan működésre.

Jellemzők:

  • Ergonómikus kialakítása hosszú és kényelmes használatot biztosít
  • Optimális elhelyezkedés, ergonomikus állvány
  • Csatlakozás az analóg D-Sub és digitális DVD felületeken keresztül
  • Tükröződésmentes kijelző
  • 3H keményített felület

Gazdaságos és rugalmas

A monitor LED háttérvilágítással rendelkezik, amely megakadályozza a fényszivárgást, és magas kontrasztot tesz lehetővé. Ezzel kíméli a környezetet, és energiatakarékos módon is működik. Ergonómikus állványa van, amelyen a magasság állítható, a monitor forgatható, dönthető, így Te mindig meg tudod majd találni a megfelelő szöget. A DisplayView felület pedig lehetővé teszi a beállítások testre szabását.

Kód:  WF041b1
Termékszám:  S26361-K1542-V160
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20