Oldal frissítése

19.5" ELO 2094L Kapacitív kioszkokhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19.5" ELO 2094L Kapacitív kioszkokhoz

A(z) 19.5" ELO 2094L Kapacitív kioszkokhoz LCD monitor TN típusú kijelzőt használ. A TN leggyakrabban alapfelépítésű monitoroknál használatos. Ez a legolcsóbb típus az összes közül, rövid reakcióidő jellemzi, így játékrajongók számára is ideális. Gyengesége a korlátozott látószög és a gyengébb minőségű színmegjelenítés. Emiatt különösen megfelelő mondjuk irodai munkára, azonban fényképek szerkesztésére nem.

A(z) 19.5" ELO 2094L Kapacitív kioszkokhoz legfőbb jellemzői

A(z) ELO LCD monitor mérete 19,5", 1920 × 1080 px felbontás mellett. Egy monitor 22"-os képernyő nagyságig akkor ajánlott, ha csak olyan alapvető dolgokra használod a monitort, mint például e-mailezés, esetleg internet banking. A praktikus használatot befolyásolja a kijelző 16:9 oldalaránya is. A szélesvásznú, hosszabb vízszintes oldalú monitorok között tartják számon, amelyek jobban megfelelnek videózáshoz vagy játékokhoz. Ez a kijelző még érintésvezérléses is, így kiválóan alkalmas pl. digitális tájékoztató-táblaként.

A sima átszínezéshez sarkalatos kérdés a látencia. A(z) 19.5" ELO 2094L Kapacitív kioszkokhoz 20 ms válaszidőt tudhat magáénak. Lényeges tulajdonság a képfrissítési frekvencia is, ami azt adja meg, hogy másodpercnyi idő alatt hányszor képes átrajzolni a képet. Ez a(z) LCD monitor 60 Hz képfrissítési frekvenciával operál, ami a nagyobb monitoroknál átlagos érték.

  • A(z) 16:9 képarány remek filmnézéshez
  • A monitor VESA konzolokkal kompatibilis

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100a6g
Termékszám:  E331214
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05