Oldal frissítése

19.5" ASUS VX207DE

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19.5" ASUS VX207DE

Keresi monitor normál irodai munka, filmek és pihentető számítógépes szórakoztató? A monitoron egy neves gyártó Asus már értékelik a kompakt és ultra vékony 19,5 "kijelző, ami könnyen elfér bármilyen térben. 16: 9, nagy kontraszt és rendkívül gyors válaszidő 5 ms monitor is hivatott, hogy nagy filmes élmények. Nem csak fekete és fehér meglátja tökéletes formában, dinamikusan beállítja a háttérvilágítás fényerejét a monitor egy nagyon élénk és telített színeket. Azonban a hosszú munka vele még kellemesebb lesz, mint máskor, mert megvédi a szemet kiszűrje a káros kék fényt és megakadályozza a villódzó monitor. 

Legfontosabb jellemzők

  • Szélesvásznú kijelző a kényelmes megtekintéshez filmek
  • Pontos színek köszönhetően a magas dinamikus kontraszt 100000000: 1
  • Alacsony Blue Light technológia gondoskodik a szemét
  • Megjelenítési mód választása a tökéletes képek minden helyzetben
  • Villódzásmentes aktívan csökkenti monitor vibrálást
  • Ultra vékony kialakítás stabil alapot

Védje egészség

Fáj a hosszú után néz egy monitort szeme, vagy akár fej? Kerülje el a negatív hatásokat okozott villogó LCD fényerejét kiegyensúlyozás. A technológia, hogy megvédjük magunkat Flicker Free szemed a fáradtságot, irritáció és bőrpír. Az egyedülálló négyszintű szűrő kék fény Low Light Blue is megvédi a szemet a károsodástól és fenntartja a pontos színt. Élvezze a nagyszerű képet, de a monitor biztosítja, hogy a látás volt biztonságos. 

További információk:

Statikus kontraszt:
600: 1

Dinamikus kontraszt:
ASUS Smart Contrast Ratio 100000000: 1

Előre megjelenítési módok:
8 mód (sRGB mód, Tájkép üzemmód, Theater Mode, Standard üzemmód, felhasználói mód, Éjszakai üzemmód, Játék mód, olvasás közben Darkkamra mód)

Látószög:
90 ° vízszintesen
65 ° függőlegesen

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1366 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA023v3
Termékszám:  90LM00Y1-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15