Oldal frissítése

19.5" Acer K202HQLAb

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19.5" Acer K202HQLAb

Az Acer K202 ultravékony kialakításának köszönhetően bármilyen térben elfér. Elegáns designjával kiváló teljesítmény, környezetbarát és intelligens energiafelhasználás párosul - mindez rendkívül kedvező áron. Összetéveszthetetlen és kifinomult részletei egyedülálló stílusosságról árulkodnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Megfiezthető monitor igényes felhasználók számára
  •  Részletgazdag, nagy felbontású kijelző (HD)
  • Zöld LED háttérvilágítás az alacsony energiafogyasztásért

Felturbózott monitor

Nagy felbontás, gyors válaszidő és kiváló kontraszt, a finom részletekkel és egyenletes mozgással még nagyobb élvezet lesz a munka vagy a játék. A forgatható állvány személyre szabottan beállítható vagy a VESA lyukakkal ergonómikus konzolokra, illetve közvetlenül a falra rögzíthető.

Környezetbarát

Az Acer S230 biztonságos az Ön, illetev környezete számára is, mivel megfelel a RoHS irányelvnek. Higanymentes LED-es háttérvilágítással rendekezik, és az ENERGY STAR előírásainak megfelelően készült. AAz cer EcoDisplay akár 68%-os energiamegtakarítást érhet el, amivel még tovább csökkentheti a költségeit. Az Acer monitorok csomagolása újrahasznosított anyagokból készült.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1366 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092r
Termékszám:  UM.IX3EE.A01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10