Oldal frissítése

19" 4X szerver rack szekrény 42U

Kiegészítők a termékhez

19" 4X szerver rack szekrény 42U

Európai minőséget a távol-keleti importból származó árért. Ez a kapcsolóberendezés kifejezetten professzionális installációkhoz (HPC és szerverekhez) készült, és alkalmas biztonságos szervercsarnokokra. Masszív 1200 mm-es mélysége a megfelelő választás a mai legerősebb technika számára.
A kapcsolóberendezésnek mind az első, mind a hátsó része jelentősen perforált, lehetővé téve az ideális levegőellátást. Bent vannak két pár csúszó 19 "-os sínek , amelyek pontosan beállíthatók a jelenlegi igényekhez. Eltávolítható és reteszelhető oldalsó panelek is rendelkezésre állnak. Biztonsági okoApproxól nem szabad megfeledkezni a kapcsolószekrény egyes részei teljes földeléséről.

Professzionális rack szekrények meglepő áron

A kényelmes kábelvezető hozzáférést biztosít a felső, alsó és hátsó részhez. A helyes légáramláshoz tetején négy lyuk található , ahol könnyen csatlakoztatható a szellőzőberendezés. Összességében a 19 "-os 4X RACK 42U rack rendkívüli arányt kínál a minőség, a funkciók és az ár tekintetében.

Főbb jellemzők

  • 2 pár csúszó függőleges 19 "-os sín
  • Perforált első és hátsó ajtók (perforáció 70%), 180 ° -os szögben nyitva, lehetőség nyílik a jobb vagy bal oldali nyílásra
  • Kivehető zárható oldalfalak
  • Kivehető hátsó panel
  • 4 vagy 6 állítható láb
  • Szerelési készlet 7U-hoz
  • Földelési készlet

Paraméterek és specifikációk:

Védelem:
IP30

Méretek:
1 978 × 800 × 1 200 mm

Terhelhetőség:
500 kg
Szín:
Fekete

Paraméterek

Használat és méret

Méret Rack
Rack nagysága 42U

Szín

Szín Fekete

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül

Méret

Szélesség 800 mm (80 cm)
Magasság 1 978 mm (197,8 cm)
Mélység 1 200 mm (120 cm)
Kód:  XR0103
Termékszám:  4S-4282

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15