Oldal frissítése

Energiatakarékos izzók

Egy energiatakarékos izzó jelentős energiamegtakarítást eredményez, miközben ugyanolyan fényerejű, mint egy hagyományos égő. Ráadásul az energiatakarékos izzó hosszabb élettartamának köszönhetően, hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez. Cselekedj most, és válts az energiatakarékos izzókra, hogy te is hozzájárulj a fenntarthatóbb jövőhöz!

Folytatás
Paraméterek módosítása
51 termék

Energiatakarékos izzók

A Energiatakarékos izzók kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20