Oldal frissítése

18,5" HP V197

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

18,5" HP V197

A HP V197 47 cm (18,5 hüvelyk) képátlójú monitorral minőségi bemutatókat tarthat megfizethető áron. A karcsú és vékony, kompakt, helytakarékos képernyőméretű monitor hihetetlenül kedvező áron érhető el.

Üzleti szintű bemutató funkciók

Az 1366 x 768 felbontású, 5 000 000:1 dinamikus kontrasztarányú és 5 ezredmásodperc válaszidejű, 47 cm (18,5 hüvelyk) átmérőjű képernyőn élesen és tisztán jelenítheti meg a dokumentumokat és e-maileket.1 Egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható a DVI- és VGA-bemenettel rendelkező egyéb eszközökhöz.

Hatékony munkaterületet alakíthat ki

A HP Desktop Mini 2602 asztali számítógépet közvetlenül a kijelző mögé rögzítheti, így integrált, kedvező árú, kis helyekre is tökéletes All-in-One megoldást alakíthat ki. A beépített VESA-rögzítővel a kijelzőt falra vagy állványra is rögzítheti.

Környezettudatos fejlesztés

Az ENERGY STAR® és EPEAT® Silver minősítésű intelligens és energiatakarékos kialakításnak köszönhetően csökkentheti az energiafogyasztást és a költségeket.3 A kijelző háttérvilágítása higanymentes, az üveg pedig arzénmentes.

Szolgáltatások

Helyezze magát kényelembe

Az állítható döntési beállításokkal és betekintési szögekkel testre szabhatja a képernyő pozícióját.

Világszínvonalú támogatás

Biztos lehet benne, hogy informatikai befektetését egyéves normál korlátozott jótállás támogatja. A külön megvásárolható HP Care Pack szolgáltatásokkal további védelmet biztosíthat befektetése számára.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1366 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1004e
Termékszám:  V5J61AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10