Oldal frissítése

18.5 "Fujitsu L19T-4 LED

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

18.5 "Fujitsu L19T-4 LED

Élvezze multimédiás szórakoztató kiváló minőségű. Monitor kínál HD Ready felbontású népszerű széles látószögű 16: 9, így a legtöbb futó videók az egész megjelenítési területet. Ésszerű tipikus 5ms válaszidő görcsök és számítógépes játékok. High Contrast hozzáteszi finom színátmeneteket, hogy élvezni minden helyzetben. Antireflexiós felületi minimálisra csökkenti, ami napsütés képet megzavarhatja vagy teljesen megakadályozza annak használatát. 

legfontosabb jellemzői

  • HD Ready kép multimédiás szórakoztató
  • Reagálás alkalmas filmek és játékok
  • Felületi minimalizálja a zavaró tükröződések
  • Alacsony fogyasztás elnyerte az Energy Star 6.0
  • Rejtett hangsugárzók helytakarékos és pénzt

modern LED

LED-es háttérvilágítás méltó jelentős energiamegtakarítás, amely minden bizonnyal pozitív hatással alatt sok órányi napi működését. Fogyasztás EPA beállítások csak mintegy 12 W.Köszönhetően annak ökológiai adottságok, egy hitelesített Energy Star 6.0 és TCO 6.0. Hála a modern design, hogy illeszkedjen a karcsú hangsugárzók, ezzel helyet az íróasztalon és pénzt további hangszórók.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1366 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  WF025b1
Termékszám:  S26361-K1526-V160
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15