Oldal frissítése

18,5" AOC E975SWDA

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

18,5" AOC E975SWDA

Az irodában vagy otthon, vagy bárhol ahol kiváló teljesítményre és ragyogó színvisszaadásra van szükség a 18,5"-os AOC AOC E975SWDA wide screen monitort örömmel fogadják majd. A monitor kiemelkedő minőségű TN panelje 16,7 millió szín megjelenítésére képes, kontrasztaránya és 1366 x 768 felbontása éles és pontos képet nyújt.

Legfontosabb tulajdonságai

  • A kiváló TN panel 16,7 millió színt jelenít meg nagy kontrasztarányban
  • Az 1366 x 768 felbontás mellett minden képrészlet élvezhető 
  • A Flicker Free technológia védi a szemet a monitor kellemetlen villódzásával szemben
  • Többféle csatlakozó, köztük D-Sub és DVI
  • e-Saver funkció az energiafogyasztás csökkentése érdekében
  • A keretbe beépített 2W-os hangszórók
  • VESA konzol (75 × 75 mm) segítségével falra is szerelhető

Rugalmas monitor, vonzó megjelenés

Az AOC monitor mindent tud, amihez irodai munkához szükség van. Az 1366 x 768 felbontás éles részletei és a Flicker Free technológia védi szemedet a fáradságtól, mivel megakadályozza a monitor kellemetlen villódzását. A monitor e-Saver energiakezelési funkciója segítségével csökkentheted az energiafogyasztást. Végül, de nem utolsósorban meg kell említenünk a vonzó fekete megjelenést és a rugalmasságot. A keretbe 2W-os hangszórókat építettek, amelyek akár videohívások alkalmával is tökéletesek. 

Széles körű felhasználási lehetőség

A monitor csatlakozói között D-Sub, DVI, csatlakozókat találunk, amelyeken keresztül a számítógépet a monitorra kötheted. A monitort felállíthatod az asztalodon, de akár a falra is szerelheted a szabványos VESA (75 x 75 mm) konzol segítségével, például a recepción vagy a tárgyalóban.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1366 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK213b5
Termékszám:  E975SWDA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15