Oldal frissítése

1793 - Farkas és vasút

E-könyv, Cseh
5 1 értékelés

1793 - Farkas és vasút

Kiváló izgalmas történelmi thriller

Stockholm, 1793. III. Gustav király halála óta. több mint egy év telt el, és a gyanú és az összeesküvés pletykák fulladt légköre elterjedt a városban. A tó büdös vizein egy kéz és láb nélküli holttest van, amelyet felismerés nélkül megcsonkítottak. A nyomozásoknak a lehető legszélesebbnek kell lenniük, ezért az ügyet egy speciális stockholmi ügyvéd, Cecil Winge, egy sajátos ügyvéd, erős igazságérzettel és az együttélés halálától halt meg. Társa Mickel Cardell veterán lesz, durva a felületén, de a szíve a megfelelő helyen van. Amit Winge nem oldja meg az értelemmel, Cardell kemény ütést ad - neki van egy praktikus fa protézise. Hamarosan mindkettőbe beleakadnak a sötét titkok és a fenéktelen gonosz hálózatába, egy olyan hálózatba, amelynek szálai visszajutnak a stockholmi társadalom legmagasabb szintjére. A négy mesemondó szemein keresztül a 18. század végén Stockholm porított és festett felületére nézünk, amely alatt ijesztő, de lenyűgöző valóság alakul ki.
A sötét stockholmi bonyolult világ a 18. század végén gyorsan szerelmes lett az olvasókba szerte a világon, ideértve Németországot, az Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat. Fogja el az orrát, nyissa ki a szemét és merüljön el a bűncselekmény csatornájába!
*Svéd bűnügyi irodalmi díj a legjobb debütálóért. Eladva 35 országnak.
* A Crimetime Specsavers díj nyertese a legjobb detektív első felmérésért 2018-ban
* Svédországi könyv, 2018
* A Svéd Bűnügyi Akadémia díja a 2017-es legjobb debütálóról
* Az egyik a Humo 2018 legfontosabb fantasztikus könyve közül
* Adresseavisen „2018 legjobb bűnügyi regénye” néven választották
* Az Aftenposten 2018 egyik legjobb bűnügyi regénye
* A Dagbladet egyik „Kedvenc könyve a 2018-ban”.

Napsali o knize 1793 - Vlk a dráb

"Új hang van a Stieg Larsson rajongók számára, és Svédország még sötétebb oldala. Még túl korai az "év legjobb könyvének" megjelenése, de 1793. A Farkas és a Körmös, Nick Natt és Daga lenyűgöző debütálója minden bizonnyal köztük lesz. (…) Umberto Eco Rose nevéhez hasonlóan, 1793-ban. Wolf és Talon egy intellektuális, olvasható detektív történet, amelynek főszereplője egy racionális, képzett ember, harcban vesz részt a rejtélyek és babonák által uralt világban. (…) Erkölcsi üzenete Graham Green munkájára emlékeztet. "

washingtoni posta

Paraméterek

Alapvető

Autor Niklas Natt och Dag
Oldalak száma 432 oldal
Kiadás éve 2019
Kiadó Argo
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi), PDF
Védelem típusa Social DRM
Minták ePUB, Kindle (Mobi), PDF
Kód:  EK30829
Termékszám:  9788025729090

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15