Oldal frissítése

17 hüvelykes ELO 1790L Multitouch kioszkokhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

17 hüvelykes ELO 1790L Multitouch kioszkokhoz

Az Openframe ELO márkájú kijelzők arra  használhatók fel, hogy  számítógépes információs kioszkot állítsunk össze  különböző intézményekben. A kivételes képminőségű kijelző mindenkit vonzani fog a közelből, a vezérlőgombok pedig precízen reagálnak az érintésre, így a vezérlés sokkal kényelmesebb lesz. A magas minőségű kijelző lehetővé teszi, hogy kreatív módon mutassa be  szervezetét, és úgy nyújtson grafikai információkat, hogy az   céljainak megfelelő legyen. A kijelzőt a  közszolgáltatásban is lehet használni, s ennek érdekében  gyárilag tömítik a por és a leöntések ellen, és úgy tervezték, hogy mindennapi használat mellett is sokáig működjön.
 

Legfontosabb jellemzők

  • Érintőképernyő információs kioszk felállítására
  • Élénk képek köszönhetően a magas fényáteresztésnek
  • Az alacsony válaszadási jel megtartja az éles kép gyorsaságát
  • 10 pontos  MultiTouch rendszer a valódi interaktivitás érdekében (2 pont az üvegen keresztül)
  • Úgy tervezték, hogy kiváló élettartammal rendelkezzen (50.000 óra MTBF - Mean Time Between Failures”  - a meghibásodások között átlagosan eltelt idő.)
  • Tömített por, szennyeződés és folyadékok ellen
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítással)
     

Modell minden helyzetben

Ön többféle érintési megoldás közül választhat aszerint, hogy hány darab érintőképernyőt szeretne, illetve mennyire akarja növelni erősségüket / ellenállóképességüket.    A Multitouch modell a csúcsa  a legújabb 10 pontos PCAP 2GS  kapacitív, PC (személyi számítógép) alapú technológiának,  ami tablet-szerű  élményt nyújt,   így ideális az interaktív környezetben működtetésre, hiszen a játékosság minden korosztály számára vonzó. Még textil- vagy latex kesztyűben is lehet használni.

Ha Ön a maximális erősséget preferálja, akkor válassza a  SecureTouch típust,  a "vandálbiztos" változatban, ami  ellenáll minden  erőszakos embernek. A magas minőségi követelményeknek az  IntelliTouch Surface Wave Recognition (felületi hullám-felismerés) felel meg,  vagy az AccuTouch Resistance, amely szintén zökkenőmentesen rögzíti a  műanyag érintseit.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100b1sc
Termékszám:  E177329
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10