Oldal frissítése

17" P ProDisplay P17A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

17" P ProDisplay P17A

Hatékonyan végezheti munkáját az alapvető üzleti igényeket kielégítő monitorral, amely megbízható teljesítményt, az üzleti alkalmazásokhoz illeszkedő 5:4 képarányt, valamint alacsony energiafogyasztást biztosít – vonzó áron. Tegye hatékonyabbá munkáját a HP megbízhatóságát, stabil életciklust és a HP tartozékokkal való kompatibilitást biztosító stílusos monitorral.

Üzleti szintű bemutató funkciók.

A 43,18 cm (17 hüvelyk) képátlójú képernyő kristálytiszta képet, 1280 x 1024 képpontos felbontást és 5 ezredmásodperces válaszidőt biztosít a dokumentumok és e-mail üzenetek megjelenítéséhez.1 A VGA-bemenet segítségével gyorsan csatlakoztathatja eszközeihez. A belső tápellátásnak köszönhetően dolgozóasztala mindig rendezett marad.

Ne adja fel.

Megtarthatja az 5:4 képarányt, amely ideális az üzletmenethez szükséges vállalati és állami szektorbeli alkalmazások használatához.

Pénztárcabarát termékstabilitás.

Megbízható termékéletciklus és legalább egy év termékélettartam a pénztárcát kímélő áron. A HP szigorú minőség-ellenőrzési tesztjeit sikeresen teljesítő monitor minden korábbinál nagyobb megbízhatóságot nyújt.

Környezettudatos tervezés.

Csökkentheti az energiafogyasztást és a költségeket az energiahatékony, ENERGY STAR®, TCO és EPEAT® Gold tanúsítvánnyal rendelkező kivitelezés révén.2 A kijelző higanymentes háttérvilágítással, alacsony halogéntartalmú részegységekkel3 és arzénmentes kijelzőüveggel rendelkezik.

Szolgáltatások

Kényelmes használat.

A dőlésszög-beállításnak és a 170 fokos vízszintes, valamint a 160 fokos függőleges betekintési szögnek köszönhetően saját igényeinek megfelelően állíthatja be a képernyő pozícióját.

HP-tartozékkompatibilitás.

A HP gyorsrögzítő és a szabványos 100 mm-es VESA tartó segítségével falra szerelheti a monitort. A HP integrált munkaközpontállvánnyal és egy asztali vagy vékony kliens számítógéppel dolgozóasztala mindig áttekinthető marad. A HP Speaker Bar hangszóró erőteljes hangzást biztosít.4

Monitorának új legjobb barátja.

A HP Display Assistant szoftverrel személyre szabhatja a munkaterületet, és a megnyitott alkalmazásokat az összes csatlakoztatott képernyőn megtekintheti.

Globális megbízhatóság.

Biztos lehet benne, hogy informatikai befektetését három éves normál jótállás támogatja. A külön megvásárolható HP Care Pack szolgáltatások5 igénybe vételével a normál jótállás által biztosított védelmet további lehetőségekkel bővítheti.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1004
Termékszám:  F4M97AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20