Oldal frissítése

SecureTouch Elo 1790L 17" árusító bódékhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SecureTouch Elo 1790L 17" árusító bódékhoz

Az Openframe kijelzős érintőképernyős LCD monitor az ELO márka jóvoltából kiválóan alkalmas a a különböző intézményekben történő felhasználásra a számítógépes pavilonok építéséhez. A kivételes képminőség egyértelműen mindenkit magához vonz majd a környéken, emellett rendkívül magas érintésérzékenysége révén gyerekjáték a működtetése, vezérlése. A magas minőségű kijelző lehetővé teszi, hogy kreatív módon mutassa be vállalatát, a grafikai ábrázolások segítségével pedig igazán hatékony lehet a megjelenített információ. A kijelző ellenállóságát a közszolgáltatást tekintve a portól és folyadéktól védett gyárilag lezárt állapota segíti elő, ezen felül mindennapi használatra tervezték, hogy sokáig működőképes legyen.

Legfontosabb jellemzők

  • Érintőképernyő az információs kioszk felállítására
  • Élénk kép a magas fényáteresztésnek köszönhetően
  • Azonnali reakcióidő biztosítja a gyors és éles képet
  • SecureTouch ellenálló érintőképernyő tervezés
  • Extra-hosszú élettartamra tervezték (50.000 óra MTBF.)
  • Védett a portól, szennyeződéstől és folyadékoktól
  • Vékony és energiatakarékos kialakítás (LED háttérvilágítás)

Minden helyzetben megfelelő

Többféle érintés mód közül választhat a kapcsolatok száma vagy az érintés erejének megfelelően. A Multitouch a legújabb, PCAP 2GS 10 pontos kapacitív technológiát használja a tablet-szerű élményért, így alkalmas az interaktív környezetben történő használatra minden korosztály számára. A  magas minőségű IntelliTouch a felületi érzékeléses hullámokkal vagy az ellenálló AccuTouch jellemzőkkel zökkenőmentesen érzékeli az érintéseket. 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100b1sd
Termékszám:  E177727
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20