Oldal frissítése

17" ELO 1790L Kapacitív kioszkokhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

17" ELO 1790L Kapacitív kioszkokhoz

A(z) 17" ELO 1790L Kapacitív kioszkokhoz LCD monitor TN típusú képernyőt kapott. A TN többségében alapfelépítésű monitoroknál használatos. Az előállítási költsége ennek a típusnak az egyik legolcsóbb, kis válaszidő jellemzi, így játékosok számára is optimális. Gyengesége a korlátozott látószög és a nem túl pontos színvisszaadás. Ezért jól használható mondjuk irodai programok használatánál, azonban videóvágásra nem.

A(z) 17" ELO 1790L Kapacitív kioszkokhoz legfontosabb tulajdonságai

A(z) ELO LCD monitor mérete 17", 1280 × 1024 px felbontással. Egy monitor 22"-ig akkor lesz előnyös, ha csak olyan hétköznapi dolgokra használnád a monitort, mint pl. chatelés vagy szállásfoglalás. A praktikus használatot segíti a képernyő 16:9 oldalaránya is. A szélesebb , hosszabb vízszintes oldalú monitorok között tartják számon, amelyek ideálisabbak képszerkesztéshez és általában véve kikapcsolódáshoz. Ez a kijelző még érintésvezérléses is, így kiválóan alkalmas pl. digitális tájékoztató-táblaként.

Elsősorban a gamerek számára releváns a látencia. Ennek a meghatározása az adott gyártótól függ, de általánosságban elmondhatjuk, hogy a pixel újraszínezéséhez szükséges időt adja meg. A profi játékosok pl. max. 5 ms válaszidejű monitort használnak. A(z) 17" ELO 1790L Kapacitív kioszkokhoz 5 ms válaszidővel büszkélkedhet.

  • A(z) 16:9 képarány kiváló multimédiás tartalmakhoz
  • A lenyűgöző, 5 ms válaszidő garantálja, hogy ez a monitor a gamereknek is jó választás
  • A monitor VESA konzolokkal használható

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100a6b
Termékszám:  E330225
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15