Oldal frissítése

17" ELO 1723L iTouch+

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

17" ELO 1723L iTouch+

A professzionális ELO 1723L panel nagyon széles körben alkalmazható. Használható POS rendszerek, önkiszolgáló információs rendszerek és szolgáltatási rendszerek esetében is. Ideális például a kisebb üzletek, szállodák, éttermek, gyógyszertárak és kórházak számára is. Az ITouch+ technológia garantálja az érintőképernyőknek megfelelő kiváló képminőséget és a kiváló pontosságú érintéses vezérlést, multitouch technológiával.
A panel hagyományos 5:4 képaránnyal, 17" átlóval és 1280x1024 optimális felbontással rendelkezik. Kontrasztja 800:1, fényereje 225 cd/m2, válaszideje 30 ms és látószöge 170/160 fok. Az érintőképernyő réteg USB porton keresztül csatlakozik, és a kép analóg VGA vagy DVI segítségével van közvetítve.
A fekete kivitelezés ellenáll a pornak, piszoknak és a folyadékoknak is. A monitor beállításához szükséges gombok a monitor oldalán találhatóak és zár funkcióval is rendelkeznek, így a nyilvánosan hozzáférhető helyszínen sem áll fenn a veszély, hogy illetéktelenek átállítják a monitort. VESA tartó megvásárlásával a monitor a falra helyezhető.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100b1i
Termékszám:  E785229

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15