Oldal frissítése

17" ELO 1717L iTouch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

17" ELO 1717L iTouch

Érintőképernyő a munkahelyen is

Egyszerűsítsd PC-d érintésvezérléssel. Segítségével modern pénztárat vagy információs panelt tudsz létrehozni, amelynek könnyű és intuitív az irányítása, így az ügyfelekkel vagy alkalmazottakkal való együttműködés is gördülékenyebb lehet. A kiváló minőségű LED háttérvilágítás jó látószöget és fényerőt biztosít az optimális megtekintés érdekében, még erős fény esetében is.

Legfontosabb jellemzők

  • Érintő réteg
  • Ideális POS rendszereknél vagy információs panelként
  • Stabil alap
  • Alacsony ár

Egyszerű kezelhetőség

A robusztus alap stabilitást biztosít a monitor számára, de falra is rögzítheted VESA tartó segítségével. Ideális eszköz interaktív reklámokhoz üzletekben vagy kiállításokon, a szolgáltatási szférában, vásárlói hűségprogramokhoz és sok más tevékenységhez. A készülék kompakt és sokoldalú, mindez nagyon kedvező áron.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100b1f3
Termékszám:  E179069

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20