Oldal frissítése

17" ELO 1715L AccuTouch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

17" ELO 1715L AccuTouch

A professzionális ELO 1715L érintőképernyős panel nagyon sokféle felhasználásra készült. POS rendszerekben, önkiszolgáló információs rendszerekben vagy olyan szolgáltatási rendszerekben is praktikus, ahol érintőképernyőt lehet használni. Használható például kisebb üzletekben, szállodákban, éttermekben, de gyógyszertárakban vagy kórházakban is. Az AccuTouch technológia által ujjheggyel, körömmel, kesztyűvel vagy műanyag tollal és kártyákkal is érinthető a monitor.

A szabványos 5: 4 képarányú panel 17" átlós képernyővel és optimális, 1280x1024 felbontással rendelkezik. További jellemzői: 800:1 kontrasztarány, 200 cd/m2 fényerő, 25 ms válasz és 160/160 fokos látószög. Az érintőréteg USB/RS232 porton keresztül csatlakozik, miközben a kép analóg VGA csatlakozón keresztül jelenik meg.

Ellenáll a pornak, piszoknak és folyadékoknak. A monitorállvány állítható, így a kijelző az optimális működési pozícióba hozható. A beállító gombok a monitor oldalán találhatók és zárolási funkcióval rendelkeznek, így amikor a monitort nyilvánosan hozzáférhető helyen helyezik el, a felhasználók nem változtathatnak a beállításokon. A monitor a VESA tartó megvásárlásakor a falhoz is csatlakoztatható.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1280 × 1024

Szín

Szín Szürke
Kód:  EL100b1b
Termékszám:  E603162

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10