Oldal frissítése

16" MISURA M16STYLE

130 590 Ft

16" MISURA M16STYLE

Könnyen hordozható és érintőképernyős monitor HDR, Full HD felbontással

Gyakran vagy úton a laptopoddal, és jól jönne egy második képernyő, amely megkönnyítené a dolgod? A MISURA M16STYLE hordozható érintőképernyős monitor pontosan erre való! Teljes mértékben elegendő, 16 hüvelykes képernyőt kínál Full HD felbontással és HDR-támogatással. Az edzett üveg érintőréteggel biztosítja a könnyű kezelhetőséget, amely kompatibilis a Windows, Linux és Apple IOS rendszerekkel. A hordozható érintőképernyőhöz praktikus mágneses állvány tartozik.

  • A MISURA M16STYLE kompakt méretekkel és alacsony tömeggel (0,95 kg) rendelkezik
  • 16 hüvelykes monitor ultravékony kerettel
  • Vastagság csupán 0,6 mm
  • IPS panel kiváló színvisszaadással még széles látószögből is
  • Éles és részletes képek Full HD (1920 × 1080) felbontással
  • G+G laminálási technológiával működő érintőképernyő
  • A monitor támogatja a nagy dinamikatartományú HDR-t
  • Két 1 W-os beépített hangszóró a térhatású hangzáshoz
  • A Low Blue Mode technológia csökkenti a monitor által kibocsátott fénykék komponensét
  • Mágneses állvány a monitor zökkenőmentes rögzítéséhez
  • Kompatibilis Windows, Linux és Apple IOS rendszerekkel

A MISURA monitor meglep alacsony súlyával

A MISURA M16STYLE bárhol ideális társ a munkavégzéshez! 16 hüvelykes képátlója ellenére mindössze 0,95 kg-ot nyom és csupán 6 mm széles. Mivel a hordozható LCD monitor minimális kerettel rendelkezik, méretei pusztán 24,8 × 36 × 0,6 cm-esek. A MISURA M16STYLE használatához csak egyetlen USB-C kábelre van szükség mind a képátvitelhez, mind pedig a tápellátáshoz. Ha a készüléked nem rendelkezik ezzel a típusú porttal, akkor se csüggedj! A HDMI (videojel) és az USB-A (tápellátás) kombinált csatlakoztatását is választhatod. A csomag minden szükséges kábelt tartalmaz. Ha úgy döntesz, hogy a MISURA M16STYLE monitort külső tápegységhez csatlakoztatod, akkor gyakorlatilag bármilyen eszközt hozzákapcsolhatsz, beleértve a játékkonzolokat és a mobiltelefonokat is.

Részletes Full HD felbontás

Élvezd a tiszta, színekkel teli és részletgazdag képet a IPS technológiának és a részletes Full HD felbontásnak (1920 × 1080) köszönhetően! Az IPS technológia segítségével élénk színekre számíthatsz, még akkor is, ha széles szögből nézed a képernyőt. Kompakt méretei révén a MISURA M16STYLE monitort úgy tervezték, hogy bárhová magaddal vihesd, és úgy használhasd, mintha kényelmesen, az íróasztalnál ülnél.

A MISURA M16STYLE teljes laminálási technológiát használ

A hordozható monitor nemcsak a megjelenítési képességeivel tűnik ki, de az érintőképernyő nagy előnye, hogy megkönnyíti a vezérlést és a multitaskingot. A precíz érintésválaszról a G+G teljes laminálási technológia gondoskodik, amely a MISURA M16STYLE monitor teljes szélességében az érintőképernyő és a kijelzőpanel közötti levegőt eltávolító optikai ragasztóval történő laminálásból áll.

Érintőképernyős monitor mágneses összecsukható állvánnyal

A MISURA M16STYLE monitor könnyen a saját igényeidhez igazítható. Ennek érdekében stílusos mágneses állvánnyal van felszerelve, amely megkönnyíti a monitor normál vízszintes helyzetben tartását, vagy a PIVOT portré módban történő használatát.

Praktikus funkciók a jobb felhasználói élményért

A teljes megtekintési és használati élmény érdekében a MISURA érintőképernyős monitor két beépített 1 W-os hangszórót is tartalmaz. A monitorhoz egy csatlakozó jár a kívánt vezetékes fejhallgató csatlakoztatásához. A MISURA M16STYLE Low Blue Light technológiával is büszkélkedhet, amely csökkenti a kibocsátott káros kékfény mennyiségét. Ezáltal mérsékli a szem fáradtságát, és lehetővé teszi a MISURA M16STYLE monitor hosszabb ideig történő használatát.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 16,14 " (41 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 30 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Fényes

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, USB-C
Grafikus interfész szabványok HDMI 2.1
HDMI 1 ×
USB-C 2 ×

Színlefedettség

sRGB 71 %

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Ezüst

Méretek és tömeg

Szélesség 60 cm
Magasság 24,8 cm
Mélység 36,1 cm
Tömeg 0,89 kg

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, USB-C

Garancia

Kiterjesztett garancia Nincs kiterjesztett garancia
Kód:  WK160e2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  P23M16TSTYLE01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05