Oldal frissítése

15" iiyama ProLite T1532SR-W1 Touchscreen

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

15" iiyama ProLite T1532SR-W1 Touchscreen

A hihetetlenül erős érintőképrenyő a legutolsó ötvezetékes rezisztív technológián alapul. Az ár-érték arány ideális a költésükre ügyelő felhasználóknak, de ez nem jelenti azt, hogy a minőség rovására is menne. A monitor olyan állvánnyal kérkedhet, amely engedi, hogy az LCD 90 fokkal felfelé forduljon - azaz teljesen horizontálisan, így téve tökéletessé állva történő alkalmazásra. Természetesen falra szintén felfüggeszthető, mivel megfelel a VESA 100x100 mm standardnak. A robusztus váz és az IP54 védelem egyet jelent azzal, hogy por és nedvesség álló. Kitűnő hasznát vehetik ezért boltokban, éttermekben és ipari környezetben is. 

Az érintés által történő vezérlés miatt hatékonyabban és kényelmesebben dolgozhatsz, de szórakozásra is alkalmas. A számítógéphez analóg D-sub vagy DVI által tudod csatlakoztatni. Az érintéses kontrollhoz USB vagy RS-232-re van szükség. Az új modellben a kábel kezelő rendszer fejlesztve lett, így emelve új szintre esztétikus külsőjét. A menü gomb az oldalán található és le lehet zárni, idegenek által történő babrálást megelőzendő.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1024 × 768

Szín

Szín Fehér
Kód:  WA891b3a
Termékszám:  T1532SR-W1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20