Oldal frissítése

15" ELO 1590L AccuTouch kioszkoknak

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

15" ELO 1590L AccuTouch kioszkoknak

Az Openframe ELO kijelzők számítógépes kioszk létrehozására szolgálnak számos intézményben. A kép rendkívüli tisztasága vonzza a tekintetet, és a pontos érintési válasz megkönnyíti a vezérlést. A kiváló minőségű megjelenítés lehetővé teszi, hogy kreatívan nyújtson információkat a célnak megfelelő grafikákkal. Por és a kiömlés elleni védelemmel ellátott, napi működést pedig hosszú időre tervezték.

Legfontosabb jellemzők

  • Érintőképernyő információs kioszk felállítására
  • Élénk kép
  • AccuTouch ellenállás
  • Kiváló élettartam (50.000 óra MTBF.)
  • Véd a portól, szennyeződéstől és folyadékoktól
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítású)

Minden helyzetben ideális

Számos érintési megoldás közül választhatsz az érintések számától vagy a erősségüktől függően. A Multitouch a legfrissebb PCAP 2GS 10 cellás kapacitív technológia csúcsát képviseli, így ideális interaktív környezetbe. Latex vagy ruhából készült kesztyűvel is használható. IntelliTouch és AccuTouch rendszerekkel van ellátva.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1024 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100a4d
Termékszám:  E176751
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05